Osaava optikko ja näöntarkastus uudella tavalla

Ocusweep-näöntutkimus ja kokeneen optikon palvelut Keravan Katseesta.

AUKIOLOAJAT

MA, KE, TO 10-17
TI 12-18
PE 10-16
LA 10-14

Liike on suljettu Helatorstaista alkaen koko loppuviikon 30.5.-2.6.

 

Kattava Ocusweep näöntarkastus optikoltasi

Ocusweep -näöntarkastus tarjoaa linssien valintaan tarvittavan tiedon lisäksi paljon muuta. Saat helposti ja mukavasti tavallista tarkempaa tietoa näköterveydestäsi. Ocusweep-näöntarkastus kertoo oleellisia tietoja myös autoilun ja moottoripyöräilyn vaatimasta näkökyvystä.

Perinteinen näöntarkastus voi riittää esim. jos tarvitset vain näöntarkastuksen piilolinssien uusimista varten. Saat meiltä myös työnäköön liittyvät todistukset vaivattomasti.

Optikko ja näöntarkastus

Kokenut optikko auttaa valitsemaan sopivan näöntarkastuksen.

Kokenut optikko ja näöntarkastus modernilla Ocusweep-järjestelmällä

Optikon kokemus ja näöntarkastus modernilla Ocusweep-järjestelmällä auttaa valitsemaan sinulle parhaiten sopivat silmälasit ja linssit. Optikkosi palvelee sinua kaikissa näöntarkastukseen liittyvissä tarpeissa. Tarvitsetpa uudet silmälasit tai piilolinssit, niin löydät ne meiltä. Lue lisää Ocusweep näöntarkastuksesta.

Näöntarkastus tarvitsemassasi laajuudessa

Optikkosi tarjoaa näöntutkimuksen tarvittavassa laajuudessa ja opastaa oikeiden silmälasien tai piilolinssien valinnassa. Jos optikko huomaa tarkastuksessa jotain poikkeavaa, ohjaamme sinut silmälääkärille jatkotutkimuksia varten. Varaa aika optikon näöntarkastukseen. Soita 09 230 3500

Silmälääkäriin tarvittaessa

Silmälääkäri tutkii silmien terveydentilan. Varaa aika silmälääkärille jos sinulla on todettu silmäsairaus, tai jos sinulla on oireita silmäsairaudesta. Silmälääkäri selvittää mistä silmien terveydentilan mahdollinen heikentyminen voi johtua. Muissa näkemiseen liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Keravan Katse.

 

Sinua palvelee kokenut ja osaava optikko Anu Louko.

Näöntarkastus – Ocusweep

Tarkkaa ja monipuolista tietoa näkökyvystäsi.

Laajaa tietämystä silmiesi terveydestä

Haluatko perusnäöntarkastuksen, ajonäkö- tai työnäkötarkastuksen vaiko silmäsairauksien seurantaa? Ocusweep-näöntarkastuksessa voidaan tehdä vaikka nämä kaikki samalla kerralla.

Helppo ja laaja Ocusweep-näöntarkastus, ensimmäisenä pääkaupunkiseudulla meillä Keravan Katseessa. Käyttämämme järjestelmä on nopea ja siksi laajuudestaan huolimatta edullinen.

Tarkastuksen hinta alkaen 19 €

 

Aja ja työskentele turvallisesti

Ajo- ja työturvallisuus huomioon RTP-testillä

Uudella Ocuweep -järjestelmällä voidaan tutkia näöntarkkuutta, kontrastinäköä, näkökenttää ja reaktioaikakenttää.

Reaktioaikakenttää tutkiva RTP -testi on uusi, innovatiivinen tapa tutkia näkökenttää ja näköinformaation käsittelynopeutta. Ainutlaatuinen reaktioaikatesti mittaa miten nopeasti ihminen pystyy toimimaan näköhavaintojensa perusteella. Tämä on olennainen tieto esimerkiksi ajoneuvojen kuljettajille, logistiikkatyöntekijöille ja erilaisia koneita käyttäville henkilöille.

 

Silmäsairaudet

Huomaa ajoissa muutokset silmissäsi.

Näköterveys ja silmäsairauksien seuranta

Ocusweep-järjestelmän avulla voidaan havaita alkavia silmäsairauksia ja seurata lääkärin ohjeistuksen mukaan jo diagnosoituja silmäsairauksia, kuten esimerkiksi kaihia, ikärappeumaa ja glaukooman aiheuttamia näkökenttämuutoksia. Hoidon säännöllinen seuranta auttaa ajoissa huomaamaan muutokset sairauden kulussa.

Ocusweep-näöntarkastusjärjestelmään on yhdistetty usean erillisen näöntutkimuslaitteen toiminnot. Testit ovat automaattisia, mikä tekee testauksesta toistettavaa ja pienentää virheiden riskiä. Kattavien, mutta nopeiden ja edullisten Ocusweep-näkötestien avulla on helppo selvittää oman näköterveytensä tilanne ja mahdollisten jatkotutkimusten tarve.

 

TULE MEILLE TAVALLISTA LAAJEMPAAN OCUSWEEP-NÄÖNTARKASTUKSEEN!

Helatorstain ja kesän poikkeukselliset aukioloajat

Kesän aukioloajat - Keravan Katse Liike on suljettu Helatorstaista alkaen 30.5.-2.6. Olemme kesälauantait tästä eteenpäin vapaalla. Aurinkoisia kesäviikonloppuja kaikille! Optikkosi Anu Louko  

Katse uuteen.

Arvonnat, uutuudet ja  arvokasta tietoa näkemisestä.
Tilaa uutiskirje tästä.

AUKIOLOAJAT

MA, KE, TO 10-17
TI 12-18
PE 10-16
LA 10-14

Liike on suljettu Helatorstaista alkaen koko loppuviikon 30.5.-2.6.

 

KAUPPAKAARI 6

04200 KERAVA
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!